Hond & Co
Over mijzelf
Mijn opleidingen
les Benodigdheden
Les tijden
Tarieven
Zo vindt u ons
foto album
Huisregels
links
Contactformulier
Gastenboek

 Mijn naam is Colette Essers. 


Ik ben Kynologisch instructeur en eigenaar van Hondenschool "Hond & Co".

Ik heb 3 honden.


"Swiffer" Zij is een 7 jarige Yorkshire Teriër x Shitzu. Een echte allemansvriend en een knuffel, die graag bedient wilt worden en dat vaak ook voor elkaar krijgt. We hadden haar al voor ik de opleiding deed. Dus dat ze een beetje verwend is dat houden we dan maar zo.


"Tommy" Hij is een herplaats hondje uit Spanje en is sinds juli bij ons, als kameraad voor Swiffer aangezien we van onze grote vriend "Hunter", een Flatcoated Retriever van 10 jaar oud, afscheid hebben moeten nemen. "Tommy" is een kruising kooikerhondje en is doof. Achteraf bleek hij de nodige problemen te hebben waar we flink mee aan de slag zijn gegaan en gelukkig vanwege mijn kennis, hij niet terug hoeft naar het asiel. Tommy had onder andere last van baknijd, moeilijkheden met een tuig om en af doen visite, en nog veel meer. Hij is nu echt een vrolijke hond en een allemansvriend.


"Levy" Hij is onze nieuwe aanwinst. Een witte Zwitserse herder pup geboren op 21 juli 2018. Wat heerlijk om met de kennis van nu, samen met je pup een band op te bouwen en samen te werken aan een geweldige toekomst. Een vrolijke leergierige pup.


"Tommy"ligt aan de achterkant
"Levy" aan de voorkant
"Swiffer"

Hondenschool Hond & Co | Hondenco51@gmail.com

Hondenschool